Luxaflex presenterar gardiner som skyddar mot värme och sol

Foto: Luxaflex

Den efterlängtade våren är här och bjuder på ljusa morgnar och solstrålar som letar sig in genom fönstren. Luxaflex erbjuder ett stort sortiment av skräddarsydda gardiner av hög kvalitet för mörkläggning och flexibelt ljus- och värmeinsläpp – för de som vill njuta av solen på sina egna villkor. 
 
Ett mörkt och svalt rum är viktigt för en god natts sömn och vårens ljusa morgnar och kvällar kan påverka sömnen negativt. Luxaflex erbjuder flera olika gardinlösningar av mörkläggningsgardiner som består av mörkläggande väv som garanterar en effektiv mörkläggning. 

bild
Duette. Foto: Lunaflex

 Under våren och sommaren är det skönt att kunna reglera ljusinsläppet och isolera hemmet mot värme. Ett behagligt inomhusklimat blir extra viktigt när mycket av arbetet sker hemifrån och en stor del av tiden spenderas i hemmet. I Luxaflex sortiment ingår bland annat rullgardiner med screenväv och aluminiumbaksida som hindrar värmen från att komma in och håller rummet svalt och skönt. Luxaflexgardinen Duette hjälper också till att hålla värmen ute tack vare dess två lager av plisserad väv som skapar celler av luft vilka skapar en isolerande effekt. 

bild
Solid, Transparent. Foto: Lunaflex

 Luxaflex Silhouette möjliggör ett kontrollerat ljusinsläpp samtidigt som det skarpaste solljuset och UV-strålningen filtreras. Gardinen skyddar även möbler och inredning som annars kan blekna i solen. Luxaflexgardinen Twist består av två omlottplacerade vävar som kan ställas in i den exakta position som önskas för att styra både ljusinsläpp och avskildhet. Gardinen erbjuder utsikt i lagom mängd men håller nyfikna blickar utanför. 

bild
Twist. Foto: Lunaflex
bild
Silhouette. Foto: Lunaflex