DAGA - för en vackrare vardag

Foto: Tres PR + Plodder PR

PotteryJo låter DAGA ta plats på matbordet. En kollektion tallrikar och skålar för en vackrare vardag. En serie som sätter sig rakt i hjärtat, eller som Johanna Hampf, grundare och designer av PotteryJos produkter, sa: ”Jag älskar resultatet”.

PotteryJo är varumärket som förser oss med tidlös design genom dekorativa och användbara föremål för det dukade bordet och våra hem. Produkter som på ett fint sätt förenar hantverk, inspiration från vår natur, kärleken till matlagning och önskan att skapa en varm och inbjudande känsla.

bild
Foto: Tres PR + Plodder PR

I DAGA möter vi en sann kompis i vardagen. En serie tallrikar och skålar i ren, tilltalande design med mattallriken i ”den perfekta storleken”, som Johanna säger. Totalt lanseras 5 artiklar: mattallrik, desserttallrik, djup tallrik samt 2 små skålar. Glasyren är, som alltid, mjuk och neutral i den bemärkelsen att den enkelt ska finna sin plats i olika typer av hem och stilar.

Vi välkomnar DAGA och ser fram emot en vackrare vardag.

Serien håller restaurangkvalitet då den klarar den mesta hanteringen, ugnsfast, går att frysa och självklart diska i maskinen.
Du finner DAGA i färgerna grönt, havre och klassiskt vit.