Gubis nya textilkollektion för hösten 2023 lanseras

Gubis nya inredningstyger lanseras. Foto: Gubi

För inredningsföretaget Gubi är textilier budskap om identitet, livsstil och kultur genom färg, mönster och struktur. I deras mening är möbelstoppning möbelmode och tygerna formar stämningen och estetiken i rummet. Nu lanserar de höstens nyheter 2023.

Alberobello

Det senaste tillskottet till företagets urval av chenille-tyger, Alberobello, är en omtolkning av seersucker. Tyget Seersuckers är skapat med hjälp av en vävteknik som grupperar trådar i små knippen vilket karakteristisk skrynklad struktur. På liknande sätt har Alberobello en nästan vågig struktur. Färgerna är vit, beige och ljusblå. A

bild
Alberobello 023 Foto: Gubi
bild
Alberobello 027. Foto: Gubi

Bouclé

GUBI introducerar en ny tvice-tone variant till sitt alltid populära urval av bouclé-tyg. Bouclé är vävt från en typ av garn som består av två till tre trådar, var av en är mer spänd än de andra, vilket resulterar i en slingad yta. I det nya tyget Bouclé används två olika nyanser av garn, vilket skapar en vacker blandning av färger. Bouclé finns i sex färgsättningar: orange och beige; svart och guld; beige och guld; grått och beige; vitt och beige; och två nyanser av vitt - var och en av dem understryker djupet och den mjuka texturen som kännetecknar bouclé.

bild
Gubi Bouclé 006. Foto: Gubi
bild
Gubi Bouclé 005. Foto: Gubi

Dadja

Den nya tyget Dadja är vävt av mjukt och tunnt chenillegarn. Den finns i två färgvarianter - en med en blandning av rika bruna och karamellfärger, den andra med en mer subtil blandning av mocca och mjuka jordtoner. I båda varianterna kombineras de lugna och eleganta färgerna för att skapa ett abstrakt spel av former och volymer. Den karaktäristiska designen förstärker garnets naturliga rörelse.

bild
Nadja 018. Foto: Gubi

Läder

Den nya läderklädseln kännetecknas av sin naturligt mjuka, släta textur och matta finish. Det finns i två subtila färgvarianter: Coffee, en mycket mörkbrun nyans, och Cream, en varm vit färg. 

bild
Smooth Leather / Coffee. FOto: Gubi

Lupo

Klassisk, återhållen och praktisk, Gubis bouclé har en karakteristisk kypertväv med diagonala revärer. Perfekt lämpad för kurviga soffor och loungestolar gör Lupo Special Diagonal Bouclé's särpräglade utseende och textur. Två nya färgalternativ har tillkommit - kamel och burgundy - som tillsammans med den befintliga vita nyansen med naturliga undertoner framhäver den diagonalstrukturen, medan de varma naturliga tonerna ger en känsla av sjuttiotalets jordnära färger.

bild
Lupo Special Diagonal / 009. Foto: Gubi