Finska bastumoduler är pooljättens senaste satsning

Modulerna kan placeras fristående var för sig eller kopplas ihop i kombinationer för att passa olika behov och ytor. Foto: Folkpool

Sedan Folkpools start, i slutet av 90-talet har företaget, kontinuerligt utvecklat sina poolmodeller och spabad. Deras senaste satsning är nu ett spabad med egen bastumodul ett par steg från altanen.

Företagets senaste introduktionen är den finsktillverkade bastumodulen FinVision som är tänkt att finnas runt hörnet hemma i trädgården. Bastun består av olika moduler med en bastu i centrum, färdigbyggda och klara att lyftas på plats. Mångsidigheten i att kunna placera ett spabad nära hemmet eller en bastu några steg från altanen är betonad. Möjligheten att njuta av ett spabad efter träning för att lindra trötta muskler eller att samla familjen under stjärnhimlen framhävs som fördelar. Bastun presenteras som en mötesplats för sociala stunder med vänner, både dag- och kvällstid.

Spabadet kräver en plan yta, fyllas med vatten och elektrisk anslutning och ska sedan vara redo att användas. Bastumodulerna är färdigmonterade och finns i olika moduler, vilket innebär att de inte kräver markarbete eller vanligtvis bygglov.

b
Som standardutrustning finns vedeldat aggregat eller el- och ångaggregat. Foto: Folkpool
b
Bastumodellen FinVision och Spabadet Prestige. Foto: Folkpool