Covet Collection - Etagevåning på Manhattan med urban stil och neutral färgpalett

Master bedroom med utsikt över Manhattan. Foto: Covet Collection

Covet Collection presenterar sin senaste skapelse, en modern lägenhet i hjärtat av Manhattan, NY, som innehåller produkter från Greg Natale’s Modern Essentials Capsule Collection.

Med en total yta på 200 kvadratmeter fördelad på två våningar, har bostaden sex rum som kombinerar trä och marmor med en neutral färgpalett. 

Vid ingången möts gästerna av en entré som sätter tonen för hela lägenheten. Utrymmet är inrett med Gere Coffee Table, Hutton Sofa, Anjelica Sideboard, Margaux Table Lamp och Anjelica Side Table. 

När man går upp för trappen till den övre våningen, kommer besökaren till lägenhetens två vardagsrum. Det största vardagsrummet är inrett med Gere Coffee Table, Hutton Armchair och Anjelica Side Table. 

Lägenheten har även en mindre läshörna som är inredd i vitt. Denna läsvrå är inredd med Hutton Sofa och Anjelica Coffee Table.

Det öppna matrummet har en öppen planlösning med huvudvardagsrummet och är inrett med Angelica Oval Dining Table och Dunaway Dining Chairs. 

Bostadens Master bedroom är inrett med Turner ottoman, Berenson bed, Anjelica nightstand, Margaux table lamp och Anjelica dresser. Rummet har inretts i neutrala färger med subtila rosa inslag vilket är tänkt att ge rummet en känsla av lugn och elegans. Det angränsande garderobens förvaringsutrymme, håller rummet ordnat och fridfullt.

b
Entrén med trappan upp till övre våningen. Foto: Covet Collection
b
Ett av vardagsrummen med utsikt över Manhattan. Foto: Covet Collection
b
Läshörnan inredd i vitt. Foto: Covet Collection
b
Anjelica Coffee Table. Foto: Covet Collection

 

b
Det öppna matrummet är sömlöst integrerat med vardagsrummet. Foto: Covet Collection
b
Dunaway Dining Chairs. Foto: Covet Collection
b
Master bedroom är inrett med Turner ottoman, Berenson bed, Anjelica nightstand, Margaux table lamp och Anjelica dresser. Foto: Covet Collection