Botanisk grafik på väggarna

Minnen, design av SW Lab.

Från känsliga blommor till blommor i makroskala, stiliserade texturer eller buketter som ser ut som akvarellmålningar till inslag av tropisk vegetation eller japansk stil, berättar SpaghettiWall-tapeter historien om naturen på väggen.

bild

Botanic-kollektionen, en av de nio som utgör företagets katalog, utvecklar just dessa förslag med olika deklinationer och erbjuder ett urval av grafik som kan anpassas när det gäller färgvarianter och storlek efter ytan som de ska appliceras på. Vid sidan av dem finns några motiv från Delabrè-linjen - som påminner om fresker som nästan slitits ut av tidens gång - och Decor, där blommotiv också får poputtryck.

bild

Northwood-substratet, med den taktila effekten av naturlig ek, och Oro Glossy, med sin iriserande och värdefulla yta, lägger till ytterligare en estetisk funktion i grafiken i SpaghettiWall, medan vinylen med rengöringsfinish säkerställer att den kan installeras i en miljö som köket och glasfibern även inuti ett duschkabin, i direkt kontakt med vatten.

bild

Designad av Ana Basoc, RGB Comunicazione och SpaghettiWall grafikteam, levereras de botaniska tapeterna i rullar från 60 cm bredd och anpassad höjd, lätt att installera och ta bort utan att skada väggen.

bild

FOTO: SpaghettiWall