Koyori lanserar vårens nyheter av Ronan & Erwan Bouroullec

Rektangulärt Usurai bord. Foto: KOYORI

Under Milan Design Week 2023 presenterar KOYORI två nya bord och två nya serier av klädtextilier, som kompletterar möbelkollektionen som introducerades av varumärket förra året. Som alla KOYORI-produkter förkroppsligar de nya tilläggen en distinkt känsla av japansk estetik.

Varumärket KOYORI etablerades 2022 av några av Japans ledande möbel- och inredningstillverkare. Varumärkets identiteten skapades under det vakande ögat av den ikoniska och brittiska produkt- och möbeldesigner, Jasper Morrison, i rollen som Art Directing Advisor och Sebastian Fehr som co-designer. Möblerna tillverkas med enastående japansk tillverkningsteknik och samtliga KOYORI-produkter är gjorda för att vårdas och skänka lycka till sina ägare i generation efter generation. Bland de nya borden designade av Ronan & Erwan Bouroullec, ett är NEI-bordet tillverkat i massivt trä, med hög precision av skärnings- och sammanfogningstekniker. Formen på bordsskivan och den naturliga krökningen av benet fungerar i perfekt harmoni för att framhäva skönheten i bordet, som är inställt på att bli nästa fackelbärare av märket KOYORI.

bild
NEI bord designe: Ronan & Erwan Bouroullec. Foto: Koyori
bild
Foto: Koyori

Det andra bordet som presenteras av KOYORI är Usurai, också designat av Ronan & Erwan Bouroullec. Bordet är tillverkat med hjälp av en ultramodern tvärsnittslamineringsteknik för att avslöja lager av vit bok- och ekfaner i ett iögonfallande randigt trä-fibermönster.

bild
USURAI bord designe: Ronan & Erwan Bouroullec. Foto: Koyori
bild
Foto: Koyori

KOYORIs Kawara-fåtölj i två mångsidiga nya serier av möbeltyger från den innovativa danska textiltillverkaren Kvadrat.

bild
KAWARA Fåtölj i ek i tyget ALLE 884 Foto: Koyori

ALLE, designad av Ronan Bouroullec i premiumkvalitetsull är inspirerad av hans teckningar och omvandlas till tredimensionellt tyg. Tygmönstret matchar stolens trämönster perfekt.

bild
Foto: Koyori

CLAY by Sahco, en populär textil som förenar naturlig skönhet och en känsla av finess. Blandade färger av garn i varp och inslag skapar ett elegant men ändå avslappnat tyg.