Retroinspirerad stil och fylliga volymer

På Milano Design Week presenterade italienska Etro den första heminredningskollektionen designad av företagets kreativa chef Marco De Vincenzo. Etro och Oniro Group, varumärkeslicensinnehavaren sedan 2017, fortsätter sitt partnerskap genom att planera en ny kollektion där mönster och tyg uttrycks i en explosion av tryck och nyanser.

Cushy-serien är stjärnan i 2023 års kollektion där den nya estetiken är tydlig. Serien består av soffa, fåtölj, schäslong och pall och kännetecknas av mjuka och naturliga former. 

Tre huvudsakliga färgteman blandat med blommiga designer och geometriska mönster i nyanser av grönt, blått och jordtoner växlar genom kollektionen.
 

bild
På Milano Design Week presenterade företaget Etro sin första heminredningskollektion. Foto: Etro/Oniro Group

Fåtöljen Dahlia presenteras i de tre färgerna från Pluma-mönstret. Den modulära soffan Ease gör det möjligt att skapa olika kombinationer och de stora kuddarna förstärker känslan av komfort. Soffan Ratio har geometriska former och dekorativa sömmar. Fåtöljen Levity, i retroinspirerad stil kombinerad med en samtida estetik, har en minimalistisk design som kontrasterar mot benen och armstödens fylliga volymer och lutande sits. De nya bordsmodellerna kompletterar kollektionen. Double med en minimalistisk estetik, Lagoon, med en samtida snitt, och Fly Over som är inspirerad av 1950-talet.
 

bild
Fåtöljen Dahlia. Foto: Etro/Oniro Group

Klädseln i de nya tygerna Pluma, Amanti och Onda finns tillgängliga i de tre olika färgteman och förstärker de fylliga volymerna i sittmöblerna.

Pluma - jacquardvävt tyg med blommotiv
Amanti - exklusiv sammet med ett tryckt Toile de Jouy-motiv
Onda - 70-tals inspirerad struktur

bild
Foto: Etro/Oniro Group