Naturfärgad ek och mjuka former präglar höstens nyheter

Plainfield matbord tillsammans med Wolcott stol. Foto: Rowico Home

Denna säsong introducerar Rowico Home en imponerande kollektion av möbelnyheter som inte bara tilltalar estetikälskare, utan även dem som strävar efter att göra medvetna val.

Inför hösten har Rowico Home gjort en djupdykning i naturens skönhet och mjuka, inbjudande former kombinerat med den mer klassiskt raka skandinaviska stilen.

bild
Det är naturfärgad ek som gäller i höst. Foto: Rowico Home

– För den som längtar efter att föra naturen in i hemmet presenterar Roweco en kollektion som utforskar träets texturer och färgtoner, det är mycket naturfärgad ek som gäller i höst, förklarar Jesper Bergendahl, Supply Chain Manager och Designer på Rowico Home.

Nyheter
Företaget strävar efter att skapa möbler som inte bara tar hänsyn till design och komfort, utan också till vår planets välmående och majoriteten av höstnyheterna är FSC®­­­­­­-certifierade.

– Vårt åtagande för hållbarhet sträcker sig till varje detalj av våra möbler. Många av våra nyheter har också miljöcertifierade tyger och material, vilket minskar deras klimatpåverkan. Vi tror på att skapa en inredningsstil som är lika vacker som den är ansvarsfull, säger Jesper Bergendahl.

– I våras släppte vi två olika modeller modulsoffor, nu i höst släpper vi ett efterlängtat tillskott till vår soffkollektion med Rawlins soffa, berättar Jesper.

bild
Rawlins soffa. Rowico Home