Turris Echo tar klivet in i arbetsrummet

De mjuka linjerna och formerna som definierar Echo-kollektionen för matplatsen finns nu även på arbetsplatsen. Foto: Turri

Möbeltillverkaren Turri har nu breddat sin kollektion Echo till att nu även inkludera kontorsmiljön. Serien är designad av Giuseppe Viganò – Studio Viganò. Kombinationen av kurvor och möblernas mångsidighet skapar en miljö som är tänkt att stimulera kreativitet och effektivitet.

Den italiensk möbeltillverkaren presenterar skrivbordet som en central del av arbetsplatsen. De rundade hörnen och valnötstoppen med en läderduk är framträdande drag som skapar två olika arbetsytor i skrivbordet. Designen erbjuder en bas för dagliga aktiviteter och förvaring med läderklädda lådor för dokument och kontorsmaterial, vilket är tänkt att optimera utrymme och organisation.

b
Skrivbordet har en arbetsyta av delvis valnötsträ och läder. Foto: Turri
b
Design av Giuseppe Viganò Foto: Turri

Kollektionen inkluderar även en kontorsstol med en bred sittplats och är avsedd att användas för att välkomna gäster och besökare under möten. Stolens mjuka kurvor ger ett bekant utseende. På detta sätt överförs Echo-kollektionens design från privata till professionella sammanhang och anpassar sig till olika miljöer samtidigt som den behåller sitt karaktäristiska utseende.

Lädret som klär stolen är ett tydligt kännetecken för hela Echo-kollektionen och går som en röd tråd genom serien från matplatsen till utformningen av både hemmakontor och arbetsplats.

b
Stolen i olika utföranden. Foto: Turri
b
Detaljbild av karmstolen och bordet. Foto: Turri