Kabin 1 lanseras - en ny generation arbetsrum

Kabin 1. Foto: Orgatec

Kabin har lanserat Kabin 1, en personlig arbetsyta som syftar till att förbättra produktivitet och integritet i hektiska miljöer. Hytten kombinerar avancerad teknologi med ergonomisk design och målet är att möta kraven i moderna arbetsmiljöer.

I dagens arbetsklimat där öppen kontorslösning och allmänna platser som hotellobbyn, flygplatser, restauranger och caféer ofta används för arbete, ökar behovet av avskildhet och en effektiv arbetsmiljö. Den här nya lösningen är tänkt att ge en ljudisolerad och ergonomisk arbetsyta som ska främja koncentration. Målet med designen av glasfönstret är att skapa en balans mellan avskildhet och kontakten med omgivningen.

"Arbetsrummet utvecklades ur behovet av ett privat arbetsutrymme i en värld full av distraktioner," säger Walter Craven, grundare av Kabin.

Inspirationen är hämtad från första klassens flygplanskabiner. Kabin 1 är avsedd för både privata och kommersiella miljöer, inklusive moderna kontor och kreativa studio. Den kan även användas som en lugn plats för studier eller läsning.

b
Kabin 1 i loungemiljö. Foto: Orgatec

 

b
Kabin 1 i cafémiljö. Foto: Orgatec
b
Designen är inspirerad av flygplanskabiner. Foto: Orgatec
b
Hytterna är ljudisolerade. Foto: Orgatec

 

b
I hotellmiljö. Foto: Orgatec