Soffor med organiska former- trendigt i höst

Corwin soffa och Aarran soffbord från Rowico Homes Foto Rowico

Hösten 2024 bjuder på flera spännande trender inom möbler och inredning. Naturliga material fortsätter att dominera, med en ökad användning av exempelvis trä, sten och glas som skapar en tidlös samt elegant atmosfär i hemmet.

Bland nyheterna hos Rowico Home finner vi det runda soffbordet Arran, ett runt soffbord i modern skandinavisk design. Glasskivan möter den bruna eken och ger en snygg kontrast som utstrålar elegans. Soffbordets rundhet bidrar till en mjuk känsla som passar perfekt till de flesta soffor och kompletteras dessutom med ett mindre sidobord i matchande design.

SATSAR PÅ SOFFOR
Rowico Home satsar stort på soffor. I höst lanseras två helt nya soffkollektioner och en befintlig soffa som får kompletterande delar. Soffan Norris, som introducerades förra säsongen, blir nu modulsoffa, vilket ger möjligheten att anpassa storleken efter behov samt komplettera med schäslong och fotpall. Texturerade material som boucle-likande tyg och organiska former är fortsatt trendiga och Norris är en soffa som lever upp till dessa trender och går dessutom att få i flertalet tyger med olika struktur.

w
Rowico Homes Foto Rowico

- Vid framtagandet av höstens nya soffor har vi anammat det klassiska skandinaviska formspråket på alla våra modeller. Nyheterna Corwin och Peyton har en lite mer klassisk design med detaljer som skapar det lilla extra. Norris är tidlös samtidigt som den andas modernitet med sina mjuka former och flexibla modulmöjligheter, säger Jesper Bergendahl, Supply Chain Manager och Designer på Rowico Home.

ORGANISKA FORMER
Rundade former är också framträdande i Rowico Homes övriga höstkollektion. Bland nyheterna finns matbordet MARKHAM med arbetade detaljer precis som en smakfullt välvd sarg. Tompkins soffbordsserie erbjuder bord i massivt trä med rundade kanter och ben som bidrar till en mjuk och inbjudande estetik.

d
Rowico Homes Foto Rowico
c
Rowico Homes Foto Rowico