Edizione Lusso – senaste kollektionen från Occhio

Edizione Lusso – Mito i sin mest exklusiva form Product: Luminaire Design by: Occhio Foto Occhio

Occhio presenterar  Edizione Lusso –  Mito-serien med utvalda material, som fiascotläder, ädelmarmor och utsökta ytmaterial.
 
Armaturserien Mito från Occhio visar enastående design, högsta ljuskvalitet och Occhios typiska användarglädje.  Den nya armaturen ger Occhio en stark position i lyxsegmentet. Edizione Lusso finns i sex utvalda utföranden och det går att fritt välja och kombinera de olika materialen.

 

 

Mito Raggio Edizione Lusso

 

Ljusbågsarmaturerna Mito raggio och Mito largo är exklusivitet på högsta nivå. I nya Edizione Lusso är de noggrant utvalda och handplockade materialen en inspirationskälla. Tillsammans skapar de en harmonisk helhet som uttrycksfullt kompletterar exklusiv inredning. Mito raggio och Mito largo finns i tre utföranden:
 
vivo – kombinerar grön Guatemala-marmor, grått ascotläder och phantom.
 
caldo – skapar harmoni med Emperador Dark-marmor, brunt ascotläder och phantom.
 
scuro – består av svart Marquina-marmor, matt svart, ascotläder och svart phantom.

Occhio presenterar även pendel- och takarmaturerna Mito sospeso, Mito soffitto och nya Mito aura i sex olika material med matt guld, vitt läder, roséguld och matt grått läder. Alla material är naturprodukter som väljs ut och bearbetas i omsorgsfulla procedurer för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Occhios utpräglade användarglädje ger inspiration i alla Mito-modeller av Edizione Lusso: Med "färgtoning" kan ljusets färgtemperatur justeras och anpassas till varje situation och stämning – från en varm ljusatmosfär för avslappnade kvällar till stimulerande lugnt arbetsljus – via rörelsesensor, Occhio fjärrkontroll eller Occhio-appen. Uplight- och downlight-versionerna av Mito (förutom Mito soffitto) kan styras separat så att det går att skapa unika ljusstämningar.
 

 

Mito Raggio Edizione Lusso

källa press/  Trendgruppen