Kinnarps satsar på framtiden

nytt showroom i Göteborg Foto Henrik Mill Kinnarp

Nyligen invigde Kinnarps sitt nya showroom i Göteborg. Ytan på 1200 kvadratmeter. Företaget har satsat på hållbara inredningslösningar för kontor, utbildning och omsorg på två våningsplan.

Peter Bjärtros, Försäljningschef Sverige på Kinnarps, förklarar att flytten till det expansiva området Gårda markerar en strategiskt viktig satsning för företaget. "Flytten innebär ett stort lyft för oss i Göteborg. Vi ser stor potential i det expansiva och attraktiva området Gårda, och vi kommer ännu närmare våra kunder," säger Bjärtros. Med det nya läget ser Kinnarps en möjlighet att inte bara stärka sin närvaro i regionen, utan också att öka sin tillgänglighet för lokala och nationella kunder.

Det nya showroomet har designats för att vara mer än bara en utställningsyta. Det fungerar som en mötesplats för kunder och besökare som vill inspireras av arbetsmiljödesign och hållbara lösningar. Sofia Sjöholm, Försäljningschef på Kinnarps Göteborg, förklarar att showroomet är utformat för att demonstrera företagets helhetserbjudande. "Kinnarps erbjudande är unikt i branschen – det omfattar en noggrann behovsanalys, innovativ inredningsdesign, smidig implementering och en gedigen uppföljning," säger Sjöholm. "Här har vi skapat en plats att mötas på, där vi bjuder på kunskap och inspiration. Våra kunder och besökare får uppleva hur den fysiska miljön påverkar allt från välmående och trygghet till produktivitet, effektivitet och kreativitet."

Det nyinvigda showroomet ligger i den miljöcertifierade byggnaden Gröna Skrapan, en symbol för hållbart byggande i Göteborg. Byggnaden har uppnått höga standarder för miljöprestanda, och Kinnarps showroom reflekterar dessa värderingar genom att lyfta fram hållbara materialval och lösningar. Att placera showroomet i Gröna Skrapan är ett medvetet val som speglar Kinnarps långsiktiga engagemang för hållbarhet och miljövänlig design.

2
nytt showroom i Göteborg Foto Henrik Mill Kinnarp
nytt showroom i Göteborg Foto Henrik Mill Kinnarp
nytt showroom i Göteborg Foto Henrik Mill Kinnarp