Retro från Etro

Foto Etro

Kollektionen Etro Home Interiors 2024 kombinerar återupptäckten av 60- och 70-talenmed utforskning av samtida stilkoder. Möblernas rena linjer står i kontrast till varumärkets karakteristiska maximalism och eklekticism, som är uppenbar i blandningen och matchningen av epoker och stilar, liksom i användningen av färg och tyger, centrala teman i Etro-stilen.

Bland de nya tillskotten finns möbler med linjer inspirerade av det förflutna, som förstärks med lackerade ytor och mättade färger som ger en modern tolkning.

Sideboards, tv-hållaren, hurtsen och nattduksborden i Rotunda-kollektionen är linjära och funktionella och finns i lackerad version, med upp till nio färger att välja mellan, eller i trä. Arnica-toppen fulländar ensemblen och skapar ett stycke med en retroestetik omtolkad i en modern stil.

 

 

Foto Etro

De mjuka mattorna Cherry Hues, Cream Hues och Yellow Hues, handtuftade i mohair, gör miljön välkomnande och bekväm. De geometriska motiven ger en dekorativ ton och en vintage touch till helheten.