Danska Kvik har tillverkat kök Pet flaskor och återvunnen MDF

köket Evento från Kvik Foto Kvik

Evento dansk designat kök av kökstillverkaren Kvik där man har fokuserat på enkelhet, tidlöshet och funktionalitet.För att skapa en kulinarisk oas  Köket finns i färgerna arizona beige och white.
Man har belyst tre viktiga frågor nedan

  • Personligt anpassat – köket är hemmets hjärta, något som man omfamnar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar. De infällda handtagen tillför en snygg modern touch och kan anpassas efter tycke och smak genom att välja färg från en palett av ljus eller mörk ek, arizona beige, white, apricot och green.
  • Organiska former – Man tar in skönheten av organisk arkitektur i köket tack vare sina rundade hörn. Detta mjukar upp rummets geometriska former och skapar en flödande och naturlig estetik. De breda rundade hörnen är mer än ett designval, de utstrålar en elegant och harmonisk livsstil och erbjuder en visuellt lugnande och taktil upplevelse. Med Evento är köket inte bara en plats att laga mat, utan också ett utrymme som skapar en fridfull och inbjudande atmosfär.
  • Hållbarhet i fokus i såväl design som för miljön – Evento är designat med användaren i åtanke. Fronterna är gjorda av återvunnen MDF samt en folie av återvunna PET-flaskor. Användningen av MDF möjliggör gott om handtagsutrymme och en subtil men betydelsefull innovation som sätter komfort och användarvänlighet först.