Klässbols skapar värme när stormen drar förbi

Bild: Klässbols

Vi lämnar snart sommaren bakom oss och välkomnar en höst. En säsong då naturen skiftar i färg och bjuder på fyrverkeri av gula, röda, orange och bruna nyanser. Ett verkligt skådespel. Det är en tid då vi gärna njuter av skog och mark innan vi kryper in och värmer oss med mustiga grytor vid vackert dukat bord. Klässbols tipsar om dukningar med Gåsöga, Linjal, Satin och Opuntia

Nattens Drottning inspirerar

Inspirerad av kaktusblomman Nattens Drottning har Ingela Berntsson med sin design skapat en klassiker vid namn Opuntia. Ett mönster med stark igenkänning som pryder såväl ett festbord som matplatsen i köket. I dukningen har de valt att kombinera Opuntia med en löpare ur serien Linjal. En fin kombination som både skapar ytterligare nerv i dukningen och samtidigt bjuder på praktiska tips. Genom löparen skyddas duken, att tvätta och mangla löparen gör man i ett nafs om olyckan skulle vara framme. 

bild
Duk: Opuntia - vit/oblekt Löpare: Linjal - vit/oblekt Porslin: Paradisverkstaden Vas: Svenskt Tenn. Bild: Klässbols

I det enkla bor det vackra

Rama in ditt kuvert med en bordstablett. Den skapar så mycket trivsel och får ditt matbord att kännas omhändertaget. Ofta glömmer man bort detaljerna i vardagen. Små ting som gör stor skillnad. Följ humör, årstid eller högtider genom att skifta färg. Bordstabletten är även praktisk. Den skyddar bordsytan och kan enkelt skakas av från smulor efter avklarad frukost eller måltid.

 

bild
Bordstablett: Gåsöga - rostbrun Servett: Satin servett - ljusgrå (tallrik från Paradisverkstaden. Bild: Klässbols

Klassiska toner och välbekanta mönster

Klässbols väljer färgtoner som minner om kalksten, vita stränder och åldriga träd. En dukning i milda färger som skapar en neutral och lugn bas. Bordstablett från Gåsöga i oblekt tillsammans med Satin servett i grafitgrå. Enkelt, vackert och harmoniskt.

 

bild
Produkter i bild: Bordstablett: Gåsöga - oblekt Servett: Satin servett - grafitgrå (tallrik från Paradisverkstaden) Bild: Klässbols

Opuntia
Design: Ingela Berntsson

Linjal
Design: Urban Johansson

Gåsöga
Design: Margot Barolo och Ulrika Mårtensson

Satin
Design: Klässbol Studio