Nyheter från Zero Belysning - Haze Golv & Compose Perforerad

Bild: Zero Belysning

Zeros breda sortiment fortsätter att attrahera en kvalitets- och designintresserad publik. Innovativa funktioner och tilltalande, unika gestalter för både utom- och inomhusbruk är kärnan i våra kollektioner. I år utökas dessa med såväl helt nya produkter som fler medlemmar i gamla välkända familjer.

Nu lanseras HAZE FLOOR och COMPOSE PERFORATED.

HAZE GOLV - Nyhet 2022
Med sitt 3D-stickade hölje i polyestertyg och tolkning av den klassiska orientaliska lyktan, väckte Haze uppmärkamhet när den kom. Blekningseffekten runt kanten fascinerade – den dimmiga känslan förfinades genom kombinationen av tygets tjocklek, den runda formen och ljuset. Då som pendel, nytt för i år som golvlampa med en fot som gör den till en vänlig, trebent gestalt i rummet.
Design: Samuel Wilkinson

Haze

Bild: Zero Belysning

COMPOSE Perforated - Nyhet 2022
Årets nyhet i familjen Compose är en perforerad metallskärm. Ytan i denna skapar en transparens och ett stämningsfullt ljus. Compose har gjort sig känd för sina många alternativa gestaltningar tack vare alla variationsmöjligheter. Ambitionen är att armaturen ska kunna liknas vid ett verktyg, eller ett instrument, med vilket den vackraste musiken kan komponeras.
Design: Jens Fager.

Compose Perforated

Bild: Zero Belysning

 bild

Bild: Zero Belysning