Georg Jensen lanserar nya ikoner för hemmet

Foto: Georg Jensen

I vår introducerar Georg Jensen en rad nya, anslående inredningsföremål som ingår i de eftertraktade kollektionerna Alfredo, Bloom och Bernadotte. Från organiskt formade blomkrukor till eleganta oljekannor - varje nytt föremål är ett välkommet tillskott till Georg Jensens omfattande katalog med decennier av designföremål för det moderna hemmet.

Bloom-kollektionen är designad av Helle Damkjær och uppbyggd kring de mjuka former och organiska konturer som definierar det danska landskapet. Denna säsong utökas kollektionen med en serie vackert formade blomkrukor av rostfritt stål som är tillgängliga i olika storlekar för att passa ditt urval av favoritväxter.

bild
Foto: Georg Jensen

Bernadotte-kollektionen är inspirerad av den svenske prinsen Sigvard Bernadotte, en mångårig samarbetspartner till Georg Jensen och leverantör av funktionell estetik, och innehåller en rad spännande nya designföremål. Bland annat en elegant kaffepress av polerat rostfritt stål med kollektionens välbekanta geometriska linjer, karaff av klarglas och behändiga korthållare av rostfritt stål.

bild
Foto: Georg Jensen

Formgivaren Alfredo Häberli står bakom en uppsättning fantastiska nya designföremål som förhöjer köksmiljön. Dessa inkluderar en oljekanna av rostfritt stål och en tvåldispenser, båda definierade av en skulptural silhuett och en elegant look samt gjorda för att hålla en livstid.

bild
Foto: Georg Jensen